1 december 2018

A mouth for a stew tweede diner

residency Sabrina Chou and Micha Zweifel

Still from Bob’s Burgers, “An Indecent Thanksgiving Proposal,” Season 3 Episode 5, Directed by Tyree Dillihay, Written by Lizzie Molyneux and Wendy Molyneux, 20th Television, November 18, 2012.

U bent van harte welkom om deel te nemen aan het tweede diner van A Mouth for a Stew in Kunsthuis SYB op zaterdag 1 december 2018 om 18:00 uur. We zullen in het gezelschap zijn van schrijver en tutor Vivian Sky Rehberg en urban bosbouwer Bernd Krauss, die samen met ons de maaltijd zullen bereiden en delen. Terwijl we eten en drinken, houden we rekening met het volgende: Welke relatie gaan we als boswachters, schrijvers en kunstenaars met onze omringende wereld aan? Hoe geven we ons werk vorm terwijl we manieren vinden om ons leven te ondersteunen?

Als kunstenaars herkauwen we voortdurend dat wat al is verwerkt. We hergebruiken, vergroten, regisseren de uitvoering van authenticiteit. We nemen deel aan een collectief proces van culturele vertering en verwerking, een kannibalistische cyclus van consumptie en productie. Als we deelnemen aan dit proces, wiens leven ondersteunen we dan? De productie van gedachten en kunst vormt een verwarrend en onhandig geheel van gebaren, happen en smaken.

Tijdens hun verblijf bij SYB gaan Sabrina Chou en Micha Zweifel in gesprek met gasten, en verhouden ze zich tot teksten, voorwerpen en stoofgerechten.

www.sabrinachou.com

www.michazweifel.ch

Mede mogelijk gemaakt door Gemeente Opsterland en Iepen Mienskip Fûns