30 september t/m 3 november 2017

OPEN CALL

Gezamelijke residency Kunsthuis SYB en the Centre for Philosophy and the Visual Arts

King’s College Centre for Philosophy and Visual Arts (CPVA) en Kunsthuis SYB kondigen met trots de continuering van hun samenwerking in 2018 aan en nodigen kunstenaars uit een voorstel in te dienen voor hun tweede gezamenlijke residency programma! Dit tweedelig programma is een bijzondere kans voor kunstenaars met een interesse of nieuwsgierigheid naar filosofie om een onderzoek tijdens een semester aan King’s College te ontwikkelen, waarna zij in Kunsthuis SYB de gelegenheid zullen krijgen op basis hiervan nieuw werk te ontwikkelen.

Kunstenaars werkzaam in elk discipline kunnen een aanvraag doen door een voorstel in te dienen naar aanleiding van één van de twee deelnemende modules (The Search For Meaning, door Christopher Hamilton of The Ethics of Migration, door Sarah Fine). Het werk dat tijdens de residency wordt geproduceerd zal worden getoond tijdens een presentatie in Kunsthuis SYB, en later in het jaar te King’s College in Londen.

Voor meer informatie over de residency, de modules en om je aan te melden, download het informatie pakket en het aanmeldformulier op de website van CPVA. Deadline voor aanvragen is middernacht op 3 november 2017. We streven ernaar om onze definitieve selectie uiterlijk op 1 december te maken.